Borospince PDF Nyomtatás
FacebookIWIWTwitterJP-Bookmark

borospince

Szeretne az ismerőseivel egy hangulatos borospincében koccintani egy pohár jó bor társaságában? Van egy nagyobb pincéje, de nem tudja, hogy mit kezdjen vele? Mindig is borospince volt az álma, de úgy gondolja  ez Önnél nem valósítható meg?

Mi akár 3x4 m-es területen is ki tudunk alakítani egy hangulatos bor termet bontott téglával kirakva. Önnek nem kell foglalkoznia az anyagbeszerzéssel, vagy a technikai megoldásokkal, csak mondja meg mi az elképzelése, és megvalósítjuk álmát. Önnek csak annyi a dolga, hogy a borospince mindig elegendő borral legyen feltöltve.

 

 Alapvetően két megoldás közül lehet választani :


1 .Új borospince kialakítás(vagy új ház építése) során előbb ki kell ásni a gödröt, felállítani a falakat (víz  esetleg hőszigeteléssel egyetemben),  majd be kell burkolni a felületeket. Az oldalfalakba tudunk vakablakot, párkányokat helyezni. A boltozat lehet félköríves, keresztdonga, kolostor, teknős, és még rengeteg féle boltozat.
borospince belsők
 2.Meglévő pincénél, a borospince kialakításához csak az elválasztó falat kell beépíteni, de akár a bontott tégla is szolgálhat a fal gyanánt. borospince

A borospince kialakítás során az elektromos és vizes kialakításokat is előre ki kell találni, de ebben cégünk tud természetesen segítséget nyújtani.

Az elkészült borospince berendezésében kiváló szakemberek állnak rendelkezésünkre, így fa vagy jó minőségű fautánzatú bútorokat is tudunk ajánlani.

 

Képek:

borospince példa

 borospince menyezet

 

 

 

 

 

 

 

Erre az oldalra úgy kerülhetett ha a következőkre keresett: borospince, borospince építés, boros pince

 

Energiatakarékos ház

Liget-ház projekt Energiatakarékos
iker
93 m2-es (nettó) ikerház 504 m2-es telken "A+" Fokozottan energiatakarékos ház. Ár: 27,5 millió Ft

Kulcsrakész Családi ház

Kulcsrakész Ikerház Szadán
kulcsrakész
93 m2(nettó ) Ikerház 504 m2 telken Rusztikus vagy Modern stílusban Ár: 25,9 millió Ft
További részletek...

Kedvező árú családi ház

Kedvezményes árú családi ház
Economy
A burkolást és a festést ugyan Önnek kell megcsinálnia, de csak 24,4 millió Ft a ház ára.
További részletek....
RocketTheme Joomla Templates